Alku

”Mus on voima, jota en voi vaimentaa,
pusken täysii aina vaan,
mun ei täydy, vaan mä saan.”
Elastinen – Eteen ja Ylös

Tänään vaan tuntui siltä. Oikealta päivältä. Sysätä liikkeelle prosessi jota olen haudutellut päässäni monta kuukautta. Avaita sanaisa arkkuni ja raottaa verhoa minun elämään, minun mieleeni.

*PUUH!*

Moi. Minun nimeni on Anu-Maarit alias Anu alias aaruska. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Olen 25-vuotias ja asun avopuolisoni sekä kahden kissan kanssa Jyväskylässä. Työskentelen yhdistyspuolella ja vapaa-aikaani kulutan käsitöiden, musiikin, kirjoittamisen, urheilun sekä kavereiden parissa. Mielestäni maailma kaipaa enemmän ihmisiä, jotka puhuu asioista niin kuin ne ovat ja näyttää #elämää kaikissa väreissä. Siispä blogini tarkoituksena on jakaa kokemuksia, ajatuksia. Jakaa elämän ihania hetkiä, mutta myös niitä kun kaikki tuntuu olevan pielessä ja valoa tunnelin päässä ei näy.

Haluaisin tehdä maailmasta paremman paikan. Toivoisin, että siinä olisi enemmän rakkautta, rauhaa ja suvaitsevaisuutta. Eniten toivoisin, että ihmisillä olisi toivoa ja voimaa jatkaa eteenpäin – vaikka kuinka vaikeaa välillä olisi. Toivon, että jakamalla omia kokemuksiani ja ajatuksiani voisin olla jollekin se toivo, valo tunnelin päässä.

Ylläoleva kortti on jääkaapin ovessa muistuttamassa, että elämää ei kannata ottaa liian vakavasti. Siihen kuuluu ilot sekä surut joten parasta varata paljon popparia, hyvää seuraa ja nauttia showsta. Vielä loppuun haluan jakaa sarjakuvan joka piristi päivääni. Eilen olin aika maassa ja tunsin itseni ulkopuoliseksi joten tämä sarjakuva oli hyvä muistutus, että asioita voi katsoa monesta eri näkökulmasta.

Blogin lisäksi mut löytää twitteristä ja instagramista. Jos haluat laittaa viestiä voit lähettää sitä osoitteeseen kauniskatastrofi@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan elämääni.

Rakkaudella, Anu-Maarit