Karma on narttu

”What goes around, goes around, goes around,
comes all the way back around.
What goes around, goes around, goes around
Comes all the way back around.”
Justin Timberlake – What Goes Around… Comes Around

En tiedä kuinka moni huomasi, mutta viime viikolla jäi blogipostaus tekemättä. Syynä tähän oli se, että viime lauantaina oloni oli ihan hirveä. Jaksoin vasta kahden aikaan nousta sängystä ylös ja päätä särki aivan mielettömästi. Lauantain jälkeen iskikin sitten flunssa, josta en ole vieläkään kunnolla parantunut.

Normaalisti tulen todella harvoin kipeäksi (1-2 kertaa vuodessa) ja jos joku on kipeänä ja toivoo, että en itse tulisi kipeäksi niin yleensä totean: ”ei hätää, en tule kipeäksi.” No, tuon saman lauseen menin sanomaan myös viime viikonloppuna, mutta karma iskikin takaisin.

Sitten kun mulla on vielä paha tapa, että en malta pysyä sängyssä ja levätä kunnolla vaan huitelen pitkin maita ja mantuja niin ei ihme, että flunssa on pitkittynyt. Tässä on vaan se huono puoli, että selkäkipuja lukuunottamatta olo on ollut ihan semi ok niin sen vuoksi ei ole ollut sellaista fiilistä, että tarvis vaan maata sängyssä ja nukkua.

Tässä flunssan aikana teetä, inkivääriä, hunajaa sekä nenäliinoja on kulunut ihan mielettömät määrät. Toivotaan, että viimeinkin flunssa olisi menossa pois koska haluaisin taas olla terve, saada hajuaistini takaisin ja pystyä nukkumaan. Vinkkinä, että älkää tehkö niin kuin minä teen vaan kuten minä sanon: levätkää kunnolla jos tulette kipeäksi, pääsette luultavasti vähemmällä.

Jos tästä nyt tervehdyn niin ehkä ensiviikolla jaksan sitten kirjoitella jotain syvällisempää. Tämä oli nyt vain tällainen update, että hengissä ollaan ja tästä lähdetään uuteen nousuun!

Rakkaudella, Anu-Maarit