Ketuttaa

”Vittu!
Vittu että vittu voikin vituttaa.
Mua kiinnosta ei, älkää häiritkö hei,
Ei tänne tulla saaaa.”
Antti Holma – V-laulu

Jossain vaiheessa elämää tulee se hetki kun on sietänyt ja sietänyt ja sietänyt huonoa oloa ja sitten ketuttaa. Tosi paljon. Minulla on sellainen hetki just nyt. Tämän kuun alussa sain astmadiagnoosin ja ajattelin ”hei jes, kyllä se fyysinen olo tästä paranee.” Eipä mennyt kovin kauaa kun lumet sulivat urakalla, tuuli puhalsi pitkin kaupunkia ja ah niin ihana katupöly levisi joka paikkaan. Lopputuloksena allerginen nuha, tukkoisuus 24/7 ja kamalan kuuloinen yskä. Just tätä mä kaipasinkin.

Ärsyttää kyllä niin paljon tää olotila kun haluaisi jo saada olonsa hyväksi ja edes yhden päivän niin, että nenä ei oo tukossa, kurkussa ei olisi limaa, korvat ei ois kipeet tai päätä ei särkisi. Mut ei. Kun on huonot geenit ja altistustaipumusta niin sen siitä saa. ÄRRR.

Kaikesta tästä kurjasta olosta huolimatta, on viimeaikoina tapahtunut myös hyviä asioita! Mä sain liput Apulannan keikalle ja viimeinkin pääsen ensimmäistä kertaa kuulemaan bändiä livenä! WOHOO! Työviikko on melkein ohi, loma alkaa kohta, ulkona paistaa aurinko ja valoa riittää pitkälle iltaan, kotona on kiva olla ja elämä on muutenkin aika kivaa. Suurimman osan ajasta!

Tällä kertaa tällainen lyhyt postaus, kirjoittelen pidemmälti jahka oloni tästä paranee ja ajatus taas kulkee! Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

Rakkaudella, Anu-Maarit