Vaihda taajuutta

”There can be miracles,
when you believe.
Though hope is frail,
its hard to kill.”
Mariah Carey & Whitney Houston – When you believe

Kuvittele seuraavanlainen tilanne: avaat radion ja välittömästi alkaa soimaan kanava, josta et pidä yhtään. Mitä teet? Jäätkö kuuntelemaan kanavaa hampaat irvessä vai vaihdatko toiselle kanavalle, joka soittaa sinulle mieluisaa musiikkia? Todennäköisesti tulet vaihtamaan kanavaa sille taajuudelle, mitä haluat kuunnella.

Myös elämällä on taajuus, jota emme näe, mutta jonka tunnemme. Ja niin kuin radiota voi säätää niin myös omaa taajuutta voi muuttaa. Ja se millä taajuudella olemme vaikuttaa siihen mitä elämältä saamme. Jos et ole tyytyväinen elämääsi niin tee muutos. Vaihda taajuutta toiselle kanavalle ja ala elämään haluamaasi elämää. Varmaan mietit, että miten tämä tapahtuu? Muuttamalla omia ajatuksia.

Elämän yksin tärkein ja toimivin laki on vetovoiman laki. Voit kuvitella itsesi magneettina: vedät puoleen sitä mitä eniten annat itsestäsi ulos. Jos jatkuvasti ajattelet negatiivisesti, puutetta, kärsimystä surua jne. välität negatiivisuutta eli magneettisi on kääntynyt miinukseen. Tähän vetovoiman laki vastaa ja antaa sinulle lisää ikäviä asioita. Jos taas ajattelet myönteisesti, tunnet myönteisiä tunteita niin magneettisi on plussalla ja vedät näitä asioita puoleesi.

Sanotaan, että sitä saa mitä tilaa ja valitettavasti se pitää paikkansa. Uskon, että kukaan meistä ei halua ylimäääräisiä laskuja, miettiä jatkuvasti rahan riittävyyttä, olla sairas, yksinäinen jne. Mutta aina kun keskitymme siihen mitä emme halua niin viestitämme negatiivisuutta ympärillemme. Kun alamme keskittyä enemmän niihin asioihin mitä haluamme niin ne asiat alkavat toteutua elämässämme.

Mieli on äärimmäisen upea ja mielenkiintoinen asia. On tutkittu huippu-urheilijoita, jotka mielikuvissaan käyvät läpi urheilusuorituksen. Tutkijat ovat huomanneet, että vaikka suoritus tapahtuu mielessä, mielikuvituksessa, niin kehossa aktivoituvat suorituksesssa käytettävät lihakset – aivan kuin suoritus tapahtuisi oikeasti. Kun kommunikoimme toisten ihmisten kanssa niin pystymme esimerkiksi äänenpainolla viestittämään, että milloin kenties olemme tosissamme ja milloin vitsailemme. Kuitenkin meidän mielemme ei osaa erottaa totuutta valheesta. Se kuuliaisesti ottaa totuutena kaiken, mitä me sinne syötämme ja toteuttaa sen meidän elämässä.

Haastavinta muutosprosessissa on, että meidän täytyy uskoa ja heittäytyä tuntemattomaan. Minun tehtäväni ei ole miettiä tai tietää mistä vaikka saan rahaa tai haluamani asunnon. Minun tehtäväni on nähdä se, ajatella sitä, innostua sitä ja ajatella, että se on minun. Sitten jotain ihmeellistä kautta se ilmaantuu elämääni. Haaste on siinä, että kun me aina haluaisimme tietää, että miten, missä ja milloin haluamani asiat käyvät toteen. Helposti myös asetamme itse asioille rajoja: kuvittelemme, että esim. asunnon löytämiseen saattaa kulua kuukausia. Maailmankaikkeus on valmis antamaan kaiken haluamasi vaikka heti, mutta sinun täytyy itse poistaa esteet ja uskoa.

Loppujen lopuksi elämän muuttaminen on yksinkertaista. Mitä ikinä elämässäsi haluat: rahaa, parisuhteen, auton, kodin, työn yms. niin kaava on yksinkertainen:

– Ajattele, että sinulla on jo haluamasi asia.
– Keskity siihen mitä haluat, toista myönteisiä lauseita uudestaan ja uudestaan.
– Innostu ja viritä itsesi myönteiselle taajudelle.
– Poista esteet ja rajoitteet ja vain usko.

Voit ehkä ajatella, että kaikki tämä on ihan huuhaata tai liian yksinkertaista. Kuitenkin omassa elämässäni olen saanut todistaa tämän oikeasti toimivan. Olen mm. saanut sellaisen asunnon, minkä olen mielikuvissani nähnyt, olen saanut ilmaisen matkan ulkomaille, olen saanut huomattavan summan rahaa silloin kun ne olivat loppumassa. Elämässäni on tapahtunut pieniä ihmeitä ja se on taas saanut minut innostumaan elämästä ja lisännyt myönteisyyttä. Sinäkin voit muuttaa elämäsi ja tehdä siitä juuri niin ihanaa, satumaista ja upeaa kuin aina olet haaveillut!

Rakkaudella, Anu-Maarit

PS. Jos kiinnostuit aiheesta ja haluat lisätietoa niin tästä aiheesta on kirjoitettu lukemattomia kirjoja. Tässä listassa on muutama minun suosikkikirjani, jossa asia selitetään selkeästi ja annetaan käytännön esimerkkejä.

– Michael Losier – Vetovoiman salaisuus
– Annastina Vrethammar – Ajattele elämäsi hyväksi
– Joseph Murphy – Alitajuntasi voima
– Rhonda Byrne – Salaisuus